O nama

ORANGE d.o.o. je licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretnina na području Rijeke i okolice, Istre te kvarnerskih otoka. Pratimo vas kroz cijeli proces kupoprodaje nekretnine, od pronalaska nekretnine po mjeri do realizacije kupoprodaje. Kroz suradnju dobit ćete profesionalne savjete, kako licenciranog agenta za promet nekretnina tako i naše pravne službe, jer nam je cilj da cijeli proces kupoprodaje prođe ugodno i bez stresa. Orange nekretnine bavi se prodajom stanova, kuća, terena i luksuznih nekretnina i zadovoljavamo raznoliku potražnju za nekretninama na tržištu.  
 

Zašto ORANGE? - Vizija i ciljevi 

Naš cilj jest da svojim  individualnim i profesionalnim pristupom  svakom klijentu pronađemo nekretninu po mjeri. Smatramo da je temelj uspješne suradnje maksimalno uvažavanje i prepoznavanje želja klijenata. 
Znanje, mogućnosti i iskustvo kojima raspolažemo u Orange nekretninama želimo pružiti klijentima siguran proces kupoprodaje nekretnina, kao i brzu realizaciju.  
Modernizacijom i kontinuiranim ulaganjem u poslovanje doprinosimo održivosti poslovanja, kao i zadovoljstvu klijenata.ORANGE d.o.o.
Jurjenići 90
51215 Kastav

Mobitel:
+385 95 504 3770

E-mail:
info@orange-nekretnine.hr